https://www.youtube.com/watch?v=yPpnpJ4kmUc
هزینه برگزاری تازه ترین جلسات سران هفت کشور بزرگ صنعتی در یکشنبه و دوشنبه آینده، در حدود ۱۳۰ میلیون یورو برآورد شده است.
ایالت بایرن آلمان، شاهد عظیمترین عملیات حراستی در تاریخ خود است. پلیس حلقهای امنیتی گرد هزاران نفر از مخالفان G7ایجاد کرده است.
حدود هفده هزار نیروی پلیس آلمان تامین امنیت نشست G7 را بر عهده دارند.
دو هزار پلیس اتریشی نیز در آنسوی مرز در وضعیت آماده باش قرار گرفته اند.
تظاهرات هزاران نفر از فعالان ضد سرمایه داری علیه برگزاری نشست G7 در آلمان به خشونت کشیده شد.
به گفته برگزارکنندگان حدود پنج هزار نفر در این راهپیمایی شرکت کرده اند.
معترضان شعارهایی علیه جنگ و بی عدالتی سر می دانند.
تظاهرکنندگان شعارهایی چون « پیش به سوی همبستگی بینالمللی» یا «با هم علیه سرمایهداری، نژادپرستی و جنگ» سر دادند. آنها همچنین برای مبارزه با فقر و بهبود سیاستهای اقلیمی و آبوهوایی در کشورهای صنعتی شعار میدهند.
گزارشگران حاضر در محل میگویند که پلیس دور تا دور صفوف تظاهرکنندگان را محاصره و مسدود کرده است.
از ایستگاه راهآهن گارمیش-پارتنکیرشن تا مسیرهای منتهی به قصر المائو، پر از مامورانی است که افراد را کنترل میکنند. کلیه خیابانهای منشعب ازایستگاه مرکزی راهآهن گارمیش با نرده مسدود شدهاند. بزرگترین عملیات حراستی در تاریخ ایالت بایرن، برای حفاظت از امنیت رهبران کشورهای صنعتی در جریان است.
نشست دو روزه سران و رهبران هفت کشور بزرگ صنعتی جهان روز یکشنبه (۷ ژوئن) در قصر المائو در ده کیلومتری شهر گارمیش-پارتنکیرشن گشایش مییابد. این گروه متشکل از آمریکا، آلمان، فرانسه، بریتانیا، ژاپن، ایتالیا و کانادا، ۶۵درصد اقتصاد جهان را در دست دارد. روسیه نیز در سال ۱۹۹۸ به عضویت رسمی این گروه در آمد اما پس از بحران اوکراین از این گروه کنار گذاشته شد.
روز شنبه پلیس علیه تظاهرکنندگان اسپری فلفل و باتوم به کار برد. سخنگوی تظاهرکنندگان میگوید پلیس به صفوف آنها حمله کرده و یک نفرنیز دستگیر شدهاست. به گفته شاهدان، بیشتر تظاهرکنندگان از ناحیه چشم آسیب دیدهاند.
پیش از این و روز پنجشنبه ۴ ژوئن تظاهراتی ۳۵ هزار نفری در شهر مونیخ علیه این اجلاس به راه افتاده بود.
گروه موسوم به «جی۷ را متوقف کنید»، طیف متنوعی از منتقدان و مخالفان جهانیسازی را در بر میگیرد. این طیف، اجلاس «جی۷» را نشستی برای ساماندهی نئولیبرالی روند گلوبالیزاسیون، تشدید بیعدالتی و شکاف اجتماعی میداند.